Jacco van Zoonen, Keurslager

Wist u verder dat alle barbecuespecialiteiten uit eigen keuken komen?
We snijden zelf ons vlees, kruiden dit en rijgen dit bijvoorbeeld zelf aan spiesen. Hieronder ziet u een overzicht van onze specialiteiten:

Rundvlees uit de regio of Black Angus

(120 dagen graan gevoerde runderen) 

  • Picanha
  • Ribeye
  • Hanging tender
  • Diamantbiefstuk 
  • Cote de Boeuf
  • Runderbavette (lekker gemarmerd)
  • Tomahawksteak
  • Jacco burger ( extra groot van puur vlees) 

Heide Hoeve varkensvlees

  • Varkensracks
  • Baby ribs 
  • Boerenribkotelet (lekker gemarmerd)
  • Procureur voor pulled porc 

Lamsvlees

  • Texelse lamsbout
  • ​Texelse lamsrack

Jacco van Zoonen, Keurslager

Trambaan 71
1733AX Nieuwe Niedorp
0226413311

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten