Jacco van Zoonen, Keurslager

Malse ribeye

Het vlees van een ribeye is met een randje vet doorregen (gemarmerd), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. Het is snel klaar en wordt net als biefstuk niet helemaal gaar -dus rosé- gegeten. Een dikke ribeye is vaak lekkerder dan een dunne. In plaats van vier dunne, kunt u twee dikke nemen en die verdelen.

Rollade braden

Bij het aanbraden niet al de braadboter in een keer in de pan doen, maar ongeveer een kwart bewaren en pas later toevoegen.De rollade regelmatig keren. Leg het deksel schuin op de pan. Dan kan het vocht ontsnappen en blijft de warmte toch in de pan. Het vlees gaat smoren wanneer het deksel de pan afsluit.

Japanse Rosbief

Gebraden rosbief gemarineerd met soja en sesamolie. De smaak combineert goed met de wat peperige waterkers, knapperige ijsbergsla en frisse komkommer.

Oesters van het varken

Varkensoester is de naam voor een rond en hoog lapje vlees, dat meestal tussen de 125-150 gram weegt. Het is afkomstig van de varkensham, één van de meest magere en malse delen.

Jacco van Zoonen, Keurslager

Trambaan 71
1733AX Nieuwe Niedorp
0226413311

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten