Jacco van Zoonen, Keurslager

Wij als biefstukspecialist kunnen u een groot aantal soorten biefstukken presenteren die ook met regelmaat worden gepresenteert.

Gekruide biefstukjes
Gemarineerde biefstukjes met een iets pittige smaak van zwarte peper

Muiderslotje
Licht gemarineerd biefstukje, gevuld met kruidenboter en de zijkant gerold door een pepermanteltje

Pepersteak
Gemarineerde dunne biefstuk bestooid met grove zwarte peper

Van Zoonensteak
Naturel gemarineerd dun biefstukje.

Biefstuk stroganoff
Kleine gekruide stukjes biefstuk met stroganoffsaus met champignons en paprika.

Japanse biefstuk puntjes
Malse stukjes biefstuk met een marinade met Japanse mierikswortel, sojasaus en anijs die zorgen voor een heerlijke verrassende smaak.

Pestosteak
Een dunne dubbelgevouwen biefstuk met kaas, pesto en parmaham. Deze is afgegarneerd met groene pesto, reepjes parmaham en een paar takjes rozemarijn.

Haasbiefstuk (de allerzachtste)
Een haasbiefstuk van circa 125 gram uit het midden van de haas heet tournedos, de biefstuk van de kop van de haas heet Chateaubriand en weegt circa 250 tot 300 gram.

Rump biefstuk
De op een na zachtste biefstuk van het rund, botermals en vol van smaak.

Kogelbiefstuk
Een heerlijke zachte smaakvolle biefstuk.

Bavette of Flank Steak
is iets steviger maar heerlijk smaakvol Het stuk is een snit uit de flank. ,Dun snijden tegen de draad

Hanging tender (Longhaas)   
Een veel groter aromaprofiel tref je aan in de longhaas, een spier uit het middenrif. Deze lijkt een beetje op de ossenhaas maar is wel actief en daarom beter gemarmerd en uitgerust met een rijkere smaak.

Ossenhaaspuntjes
Super malse stukjes ossenhaas in heerlijke kruidenmarinade.

Jacco van Zoonen, Keurslager

Trambaan 71
1733AX Nieuwe Niedorp
0226413311

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten