Jacco van Zoonen, Keurslager

Over onze Keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Hofleverancier

175 jaar slagerij van Zoonen en bij Koninklijke beschikking Hofleverancier.
Dinsdag 11 mei was het precies 175 jaar geleden dat Arièˆn van Zoonen, in 1835, zijn slagerij begon in Winkel. Vorige week, op de dag, hebben we op deze bijzondere mijlpaal geproost, met de familie, (de 5e, 6e en de misschien wel 7e generatie), slagerijmedewerk(st)ers en de winkeliers van het Winkelhart. De reacties, de belangstelling, de publiciteit en natuurlijk boven op alles het predikaat Hofleverancier, wat ons die middag overhandigd werd door Burgermeester van Dok, heeft ons een hele mooie middag en week bezorgd.
De mooie bloemen, kaarten, attenties, leuke anekdotes in het gasten/klantenboek, gezellige accordeon muziek van Jan Brugman en spontane reacties van klanten, vrienden en collega’s waren stuk voor stuk geweldig. Daarvoor willen we iedereen heel hartelijk bedanken. We kunnen nu al terugkijken op een geslaagd jubileumjaar, terwijl die eigenlijk nu pas begonnen is.

Wat betekent hofleverancier?
Hofleveranciers zijn doorgaans kleinere bedrijven die het koninklijk wapenschild mogen dragen. Op dit moment telt ons land ongeveer 345 hofleveranciers, varièˆrend van Van Til interieur in Alkmaar tot eierhandel Adriaan Goede te Landsmeer. Lees er meer over op www.hofleverancier.nu

Jacco van Zoonen, Keurslager

Trambaan 71
1733AX Nieuwe Niedorp
0226413311

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten